Illustration - UploadTrashbtn_downloadIllustration 2Visibility

"Just Eat hjalp os med at få kunder, vi ellers aldrig ville få"

Hvorfor være med?

De her restauranter er allerede online hos Just Eat

Sultne kunder bruger Just Eat - hver måned

Kunder bestiller

FAQ

Hvilken slags restauranter er med i Just Eat?

Der er et kæmpe udvalg – fra små takeaway-steder til restauranter med bordservering. Vi tilpasser os dine behov og hjælper dig med at bruge Just Eat til at udvikle din forretning.

Jeg har allerede en hjemmeside - hvorfor har jeg brug for Just Eat?

Vi har allerede travlt - hvorfor skal vi være med?

Fordi vi klarer alt det praktiske ved dine bestillinger og tager os af alle kundehenvendelser. Det giver dig mere tid til at koncentrere dig om maden. Restauranter, der er en del af Just Eat, sparer i gennemsnit 9 arbejdsdage om året. Hvis du får for travlt, kan du nemt og hurtigt sætte din restaurant midlertidigt offline i vores Partner Centre.

Hvad koster det at blive restaurant partner?

Det koster xx at komme i gang. Men hvis det ikke passer dig, kan vi tage en snak om en mere fleksibel betalingsløsning.

Hvad får jeg for pengene?

De 14%, du betaler i kommission for at være en del af Just Eat, investerer vi i marketingkampagner og innovation, der hjælper dig til at få endnu flere bestillinger. Vi arbejder hele tiden på at skabe værdi for vores restaurant partnere, og når du opretter dig, får du adgang til eksklusive tilbud og partner-rabatter på relevante produkter til din restaurant.

Kom i gang

Spred budskabet

Når du er blevet en del af Just Eat-familien, er det tid til at sprede det gode budskab. Fortæl dine kunder, at de kan bestille online. Overvej også, om du skal have Just Eat-skiltning og Just Eat-emballage. Det kan minde forbipasserende og kunder, der normalt bestiller over telefonen, om, at Just Eat er en mulighed hos dig.

Kom i gang med Partner Centeret nu

Partner Centeret er et værktøj til dig, og det kan hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse online. Her kan du se alle dine Just Eat-bestillinger, fakturaer og virksomhedsinformation. Vi opdaterer det hele tiden, så det bliver endnu lettere for dig at få succes online.

Bed dine kunder om at skrive en anmeldelse på Just Eat

Kunder stoler på andre kunders anmeldelser. Anmeldelser er et godt værktøj til at få en større kundekreds og opbygge dit omdømme på Just Eat. Sæt en anmeldelsesformular på hver bestilling (du finder dem i Just Eat-portalen), eller få dine chauffører til at minde dine kunder om, at de kan skrive en anmeldelse af din restaurant.

Klar til at få din restaurant online?